Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
1 minute reading time (145 sanaa)

Ei pöllömpi päivä

Ei pöllömpi päivä

Olen viimeisen kuukauden aikana yrittänyt aina aamulla asettaa itselleni tavoitteen päivän tavoitteen. Välillä tavoite on täyttynyt, joskus jopa ylittynyt, mutta aika hyvin sitä nykyään osaa arvioida päivän etenemisen. Tänään oli vuorossa vaatehuoneen hyllyjen kasaus. Tarvittavien osien poisto muovista ja pieni kasauksen suunnittelu oli alussa tarpeen. Hetken aikaa mietin jopa hommien keskeytystä, koska yksi osien alkukiinnittely tuntui haastavalta. Tarkistin kuitenkin pystyosien päälle tulevan katto-osan kiinnityksen ja sieltä löytyi avain onneen. Kattolevyyn kiinnitettiin pienet ruuvit alaspäin ja niiden avulla sain homman toimimaan. Kiinnitin reunimmaisen levyn seinään kiinni ja nostin kattolevyn sen päälle. Toisella kädellä kannattin kattolevyä ja toisella kädellä sain seuraavan pystylevyn kohdilleen. Onnistui yllättävän hyvin, eikä vaaratilanteita syntynyt :)

Huomenna laitetaan vielä muutama kulmarauta kiinnittämään hyllyt seinään ja hyllyt ovat sitten valmiit. Viimeiseksi lattialistat ja yläkerran ensimmäinen valmis huone on totta!

Vaatehuoneessa on 4m tankoa ja oikea reuna täynnä hyllyjä, luulisi riittävän? Oikean hyllyrin takaa paljastuu meidän pyykkikuilu.

 
Valkeus tuli
Kalusteiden asennusta

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.keravanpassiivitalo.fi/