Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
Fontin koko: +
lukuaika 1 minuuttia (155 sanaa)

Hälytysjärjestelmä

Hälytysjärjestelmä

Pian vuosi sitten näin kickstarter-rahoituspalvelussa mielenkiintoisen kohteen. Verkkopiuhalla varustettu hälytysjärjestelmä johon on mahdollista liittää myös muita laitteita avoimista kotiautiomaatiojärjestelmistä. Paketin piti saapua jo viime syksynä, mutta aikataulu hiukan venyi. Nyt kauan odotettu paketti viimein saapui! Ensimmäinen pieni murhe ilmaantui heti kun virtalähteessä oli vain jankkipistoke, mutta onneksi löysin nopeasti netistä adapterin jonka muutti jenkkipistokkeen EU muotoiseksi. Asensin laitteen ja hienosti tuntuu pelittävän. Web-käyttöliittymällä voi luoda sääntöjä ja sitä kautta vaikka eri asioista ilmoituksia sähköpostiin. Täytyy testailla niitä joku ilta.

Tarkoituksen on asentaa sähkölukko pääoveen ja hyödyntää oven avaamisessa Suomen Verkkotuki Oy:n kehittämää järjestelmää, jolla kännykällä tiettyä numeroa hälyttämällä saadaan ovi auki. Pitää tutkia voidaanko kyseinen laite yhdistää jotenkin Aboden tuotteeseen ja johonkin lisäosaan jota järjestelmä tukee. Sähkölukon avaaminen kännykällä on myös siksi kätevää, että vieraille voi oven avata etänä jos moinen tarve tulee eikä tarvitse antaa mitään koodeja ulkopuolisille.

Jos jotakin kiinnostaa niin Aboden laite taitaa tulla piakkoin jenkkilässä myytiin. Lisätietoa laitteesta löytyy osoitteesta http://www.goabode.com/

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
05.02.2023