Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
1 minute reading time (145 sanaa)

Ilmastointiputkien eristys

Ilmastointiputkien eristys

Appi on tulossa viikonloppuna kylään ja hänelle pitää saada tietysti paljon tekemistä :)
Peltimiehenä häneltä sujuvat ilmastointikanavien laitot ja eristäminen vuosikymmenten kokemuksella. Olin jo tilaamassa kallista Armaflex eristettä putkia varten kunnes päätin vielä kokeilla Googlen avulla halvempaa ratkaisua. Päädyin www.solueriste.fi verkkokauppaan ja huokasin helpotuksesta. Tavara näyttää hyvin pitkälle samalta kuin Armaflex ja hinta ja paljon mielyttävämpi. Ei se vieläkään mitään halpaa ole, mutta paljon edullisempaa kuin kilpailijan tuote.

Tilasin 20mm versiota, koska tavoitteena on varsinkin kesällä saada puhallettua taloon viileämpää ilmaa ja sitä kautta eristeelle on varmasti käyttöä. En tiedä riittäisikö pienempi vai pitäiskö tuon ympärille laittaa vielä villaa? Tietääkö lukijat?

Hain eilen 7 laatikkoa eristettä ja hokasin samalla, että teippi ja liima unohtui. Sähköposti asiakaspalveluun 16.07 ja sain tavarat lähtemään matkahuollon kautta vielä samana päivänä. Tavarat tänään Keravalla, joten kyllä on hyvä palvelu! Viikonloppuna selviää kuinka helppo levyn kanssa on toimia. Onko muilla kokemuksia tai neuvoja?

 
Kattotiilien ladonta
Kiitos kanssarakentajat!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.keravanpassiivitalo.fi/