Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
Fontin koko: +
lukuaika 1 minuuttia (164 sanaa)

Kalusteiden asennusta

Kalusteiden asennusta

Keittiön ja vessan jälkeen oli vuoro asentaa tuulikaapin ja eteisen liukuovikaapistot. En olisi uskonut, että suuri kasa levyjä ja hyllyjä muuttuu toimivaksi kaapistoksi niin nopeasti.

Kaapisto tulivat Kirenalta ja olivat ehkä hiukan normaalista poikkeavat? Siis meillä ei ollut pohja tai kattolevyä ja reunimmaiset sivut kiinnitettiin betoniseiniin. Kaappien alla ovat laatat ja ylhäällä sama kattolevy kuin muualla katossa.

Kaappien asennus onnistui yksinkin aika helposti. Hyllylevyjen alapuolella oli reiät ja vastaavasti hyllykannattimet ruuvattiin seinään kiinni ja niissä oli pieni tappi ylöspäin. Ensin kannattimet ylä ja alareunaan ja sitten hyllyt päälle. Seuraavaksi pystyseinä muutamalla kulmaraudalla seinään kiinni ja sama homma taas alusta. Kun runko oli asennettu liimattiin alakisko kaakeleiden päälle ja ruuvattiin kattokisko lattoon. Seuraavaksi vain liukuovat paikolleen ja homma selvä :)

Molempiin kaappeihin meni noin päivän verran joten homma meni hiukan suunniteltua nopeammin. Kirenan kaapeissa on hyvää se, että niitä saa omien mittojen mukaan. Tuulikaapin runko oli meillä 1,7m leveä, 0,5m syvä ja 2,71 korkea. Eteisessä leveyttä oli kiitettävät 3,64m ja syvyyttä 0,55m. Kyllä luulisi noihin hiukan kamoja mahtuvan?

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
torstai, 30 marraskuu 2023