Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
Fontin koko: +
lukuaika 1 minuuttia (166 sanaa)

Kiitos kanssarakentajat!

Kiitos kanssarakentajat!

Aluksi pieni tarina viime viikon perjantailta. Jälleen kerran olin sopinut Facebookin rakentajaryhmässä, että menen töiden jälkeen hakemaan rakentajalta hänelle ylimääräiseksi jääneet ilmastointiputket. Lyhyt 5-10 minuutin keikka venähti kahdeksi ja puoleksi tunniksi! Sain rakentajalta siis edulliseen hintaa ilmastointitarvikkeita ja niiden lisäksi ison tukun hyviä neuvoja mistä saa mitäkin tavaraa edullisesti ja kuinka tietyt asiat kannattaa toteuttaa. Hän rakentaa myös passiivitaloa ja tekniset ratkaisut tietysti kiinnostivat minua suuresti. Talo käytiin ajan kanssa huolella läpi ja kattava esitys oli AIVAN MAHTAVA! Kiitos Mikko sinulle vielä vaivannäöstäsi.

Tämä oli yksi yksittäinen esimerkki, mutta viimeisen puolen vuoden aikan olen noin kymmenen kertaa hakenut tavaraa toisilta rakentajilta. Homma toimii aivan mahtavasti. Rakentajat auttavat toisiaan ja antavat hyvän kiertää. Välillä kelpa tavara ei maksa mitään,välillä viinipullon tai suklaata ja joskus myös pienen summan rahaa.

Haluan kiittää kaikki rakentajia, jotka luovuttavat tavaraa eteenpäin ja auttavat kanssarakentajia säästämään edes jossain pienissä asioissa. Niistä tulee yleensä hyvä mieli molemmille osapuolille. Toivotan samalla kaikille hyvää pääsisäistä!

PS. Tätä kirjoittaessa kuorma-auto vie tontilleni ilmasta maata toiselta rakentajalta :)

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
12.08.2022