Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
Fontin koko: +
lukuaika 1 minuuttia (131 sanaa)

Naapurien vaikutukset

Naapurien vaikutukset

Näin tänään ensimmäistä kertaa naapurin lopullisen pääoven ja hymy nousi huulille. Naapuri teki mielestäni aivan saman virheen kuin me ensimmäistä taloa rakentaessa. Talon pääovi näytti minusta ikkunalliselta väliovelta, ei kalliin talon näyttävältä pääovelta, joka tekee uudelle vieraalle täysin selväksi sen, minkä taakse mennä koputtelemaan.

Makuja ja mielipiteitä on tietysti yhtä paljon kuin rakentajia. Myös budetin kannalta rakentaja joutuu valitsemaan jotakin muuta kuin tahtoisi, mutta näitä valintoja rakentaja joutuu aina miettimään.

Naapurin ovi on vain yksi esimerkki. Kuka tunnustaa, että naapurin tekemät ratkaisut vaikuttavat omiin päätöksiin? Halutaan alkuperäistä näyttävämpi ratkaisu, koska naapurin valinta on myös omasta mielestä omaa parempi.

Alla lähes varmasti meidän valinta ulko-oveksi. Ei varmasti miellytä kaikkia, mutta 40 cm levikepalalla jonka raidoituksen käyvät oven kanssa yhteen on meidän mielestä oikein hyvä (Ainakin sata kertaa parempi kuin viimeksi valittu perusovi).

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
05.02.2023