Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
Fontin koko: +
lukuaika 1 minuuttia (171 sanaa)

Näkösuojaa

rullakaihtimet

Varmasti suurin osa rakentajista tarvitsee ikkunoihinsa jonkunlaista näkösuojaa. Me päädyimme rullakaihtimiin sekä sälekaihtimiin. Kuvassa näkyvät rullakaihtimet ovat pimentävät. Yksinkertainen syy on siihen, että aurinko pääsee paistamaan ikkunaan ja jos siinä ei ole kunnon suojaa ei töllön katselu ole kovin mukavaa. Myös näköetäisyyden päässä menevään lenkkipolkuun halusimme hiukan parempaa suojaa.

Kaihtimet ovat olleet muutaman viikon ikkunassa ja kyllä ne ovat hyvät. Ainoa asia mikä mietityttää, että olkkarin kaihdinta olisi voinut kysyä myös moottorilla. Ei se kova homma ole nyöriä vedellä, mutta välillä kaukosäädin olisi aika makee...

Kuin monet muut myös me kysyimme ensin raksakimppalaisilta, mistä kaihtimet kannattaa ostaa. Siellä suositellaan useita ja heille lähetimme hintatiedustelut. Ehdottomasti nopeimman ja parhaimman palvelun saimme Kaihdin-Lehtonen Oy:ltä. Kaiken lisäksi hinta oli edullisin joten nopeat kaupat oli helppo tehdä. Asennus tuli myös nopeasti (oli hiukan tuuria, kun toinen keikka Keravalle oli jo sovittu) ja muutenkin kaikki meni erinomaisen helposti meidän kannalta.

Joten peukku heille :)

Alla kuva sälekaihtimista ja erittäin hyvin toimivasta napista, jolla saadaan makkareiden pikkuikkunoiden sälekaihtimia säädettyä. Meillä muut ikkuvat ovat kiinteitä ja silloin ei tietysti nappia ole tarjolla. 

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
05.02.2023