Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
Fontin koko: +
lukuaika 1 minuuttia (131 sanaa)

Sähkötaidetta?

Sähkötaidetta?

Taloon kun taloon menee nykyään aika paljon erilaisia johtoja? Kuvassa näkyy yläkerran kohdot, jotka kulkevat lattiavalussa. Suurin osa johdoista menee siellä, mutta kyllä johtoja mene myös aika paljon katossa.

Johdot ilmestyivät paikoilleen varsin pikaisesti, koska meillä ei ole vain yhtä sähkäriä vaan yleensä 6-7 kappaletta! Meillä sähkötyöt tekevät siis Keudan sähköasentajaopiskelijat. He työskentelevät usein kahden hengen ryhmissä eli kolme ryhmää tekee töitä ja opettaa valvoo ja neuvoo tarvittaessa. Täytyy myöntää, että kyllä tapahtuu ja nopeasti. Opiskelijoiden opettaja Seppo on varsinainen tietopakkaus. Häneltä tulee hyviä vinkkejä koko ajan ja sähkösuunnitelmaa ollaan myös hiukan parannettu asennusten edistyessä.

Suosittelen siis kaikkia rakentajille ottamaan selvää, josko oman alueen ammattikoulun opiskelijat voisivat tulla työmalle auttamaan? Opiskelijoille oikeat työmaat ovat motivaation kannalta tärkeitä ja siinä he oppivat parhaiten. Minusta heillä on korkea työmoraali ja muutenkin iloinen ja hyvä meininki.

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
31.01.2023