Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
Fontin koko: +
lukuaika 1 minuuttia (136 sanaa)

Ikkunoiden valinnan vaikeus...

Ikkunoiden valinnan vaikeus...

Saimme kaikilta pyytämiltämme yrityksiltä tarjoukset ikkunoista. Tarjouksen hinta vaihteli välillä 9500 - 11 500 euron välillä. Mitä parempi u-arvo ikkunoissa on sitä kalliimpi on tietysti ikkunoiden hinta. Muutamat huonoimmat ikkunat tiputimme heti pois, mutta useampi tarjous oli hyvin lähellä toisiaan ja valinta ei ollut helppo.

Kiinteät ikkunat ovat ulkonäöltään kuitenkin hyvin lähellä toisiaan. Kaikki olivat myös kotimaisia ja alalla kauan olleita pelureita. Puuosien tammisävy ja rr23 (tumman harmaa) väri oli kaikille arkipäivää ja niiden kustannus kokonaishinnassa oli yllättävän pieni. Suosittelen kokeilemaan muutakin kuin valkoista väriä ikkunoissa, tuo aika paljon ulkonäköä lisää ainakin meidän mielestämme.

Lopuksi päätös tehtiin yhden "pienen" yksityiskohdan vuoksi. Skaala on ainoa yritys, joka lupaa, että nykyisissä matalaenergiataloissa ikkunat eivät mene huuruun. Edellisessä talossamme koimme tämän ilmiön ja halusimme vältää sen nyt. Siksi erittäin tiukan kisan vei Skaala ja Domus jäi hopealle karvan mitalla...

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
05.02.2023