Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
Fontin koko: +
lukuaika 1 minuuttia (164 sanaa)

Valkeus tuli

Valkeus tuli

​Raksalla on useamman kerran tullut hortoiltua pimeässä, mutta tänään se loppui. Sähkärit saivat kykettyä kaikki yläkerran valot ja nyt on hyvät valot joka puolella! Jo raksalle tulo helpottui paljon, kun eteisessä liiketunnistin räppää valot päälle heti, kun ovi liikahtaa.

Olohuoneessa ja keittiössä on todella paljon valotehoa. Ei todellakaan tarvitse pitää valoja täysillä vaan himmentimellä voi huipputehosta ottaa jonkun verran kirkkautta pois. Valojen värilämpötila on 4000K ja mielestäni se on todella hyvä.

Seinissä on paperin sävy (F497). Sävyä kun mietittiin niin kerroin vaimolle, että Facebookissa moni on tätä sävyä kehunut ja se riitti perusteeksi :) Maalina RTV:n himmeä eurodecor. Himmeä on maalatessa mukava, mutta hiukan huono, kun sitä yrittää pyyhkiä.

Valkoisessa maalissa on yksi huono puoli. Kaikki listat ovat olleet viimeiset viisikymmentä vuotta hiukan keltaisen valkoisia ja ne näyttävät mielestämme rumilta valkoisia seiniä vasten. Siksi maalasimme kaikki kattolistat samalla paperivalkoisella kuin seinät.

Olohuoneen ja muun asunnon parketti on Parlan mattalakattu tammiparketti, joka on myös aika vaalea. Eli sisustuksella pitää sitten tehdä väriä asuntoon, jotta talosta ei tule liian valkoinen

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
05.02.2023