Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
Fontin koko: +
lukuaika 1 minuuttia (284 sanaa)

Vauhtia, mutta ei vaarallisia tilanteita

Vauhtia, mutta ei vaarallisia tilanteita

Tänään piti olla lähes "normi" päivä raksalla. Lähes viittaa siihen, että minun lisäkseni siellä oli ahertamassa appiukko sekä kaksi Potiuksen asentajaa. Ajattelin, että päivän jälkeen meillä voisi olla lähes kaikki verkot asennettu. Syy siihen, että siinä menisi niin kauan on se, että verkkoja tulee kaksi kerrosta ja varsinkin toisen kerroksen asentaminen lienee hyvin hidasta.

MUTTA MUTTA Potiuksen kaverit olivat todellisia ammattilaisia ja homma lähti kulkemaan kuin elokuvissa. Potiuksen työmaapäällikkö Teemu kävi haistelemassa myös työmaan edistymistä ja alkoi ehdottelemaan valua loppuviikosta...Miksi ei sanoin, mutta kuinka saamme sitä ennen hoidettua kaupungin tarkastuksen ja lattialämmityksen asentamisen?

Soitto Lämpökeisareiden Juholle paljasti karun todellisuuden. Loppuviikko sekä ensi viikon alku ovat jo täyteen buukattu!

Ainoa mahdollisuus olisi tänään, mutta asentamista ei voisi aloittaa kovin myöhään, koska iltapäivällä tulee hyvin nopeasti pimeä ja asennus ei silloin onnistu. Lupasin hänelle juttelevani asentajien kanssa ja palaavani asiaan. Asentajat olivat sitä mieltä, että verkot saadaan kolmessa tunnissa asennettua niin, että lattialämmityksen asennus voidaan aloittaa. Informoin asiasta Juhoa ja sovimme, että palaan hiukan myöhemmin asiaan. Reilun kahden tunnin päästä pystyin soittamaan Juholle ja sopimaan, että tulkaa tunnin päästä pelipaikalle! :)

Heti puhelun jälkeen pirisi puhelin ja luurissa oli kaupungin tarkastaja. Hänen kanssaa sovittiin, että mikäli meidän vastaavalle mestarille sopii voidaan tarkastus tehdä torstai aamuna. Kuin vihdoin sain hänet kiinni oli hänellä onneksi kalenterissa tilaa ja saimme tarkastuksen lyötyä lukkoon, huh huh mikä helpotus. Perjantain valu olisi voinut hyvin pysähtyä tähän, mutta onneksi näin ei nyt käynyt.

Nyt vain raudoitusten viimeistely ja tarkistus, että kaikki sähköt ja vesi- ja viemärivedot ovat paikallaan ja vielä oikeissa kohdissa, valun jälkeen niitä ei sitten helposti siirrellä.

Tämä oli hiukan tiivistetty tarina päivän tapahtumista, mutta tapahtumia oli paljon ja tunteet olivat epätoivon ja hyvin onnellisen välillä, onneksi ne päättyivät viimeksi mainittuun...

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
05.02.2023