Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
Fontin koko: +
lukuaika 1 minuuttia (199 sanaa)

Muuttotarkastus

Muuttotarkastus

Tänään on raksalla suuri päivä. Muuttotarkastus on iltapäivällä ja jos / kun kaikki menee kuten on suunniteltu muuttuu raksa viikonloppuna kodiksi! Viikonloppuna on aika korkata pullo skumppaa ja hiukan juhlia tapahtumaa...

Yläkerrassa kaikki on valmista viimeistä listaa myöten. Rappusaukko on suljettu tiiviisti vanerilla, jotta alakerran tasoitustyös eivät nosta pölyä yläkertaan.

Kuvassa näkyy meidän HTH keittiö. Siinä jatkuu meidän tavoite käyttää aina kotimaista toimittajaa mikäli se on mahdollista hinnan ja laadun puitteissa. HTH on tanskalainen, mutta tämä on jo kolmas heidän keittiö ja eikä vieläkään ole mitään moitittavaa. Komposiittitasot ovat ostettu Tulikiveltä. Tasot olivat alennuksessa ja maksoivat 2 kertaa vähemmän kuin niiden työstö! Hana on Oraksen ja keittiön allas Stalalta. Viimeksi meillä oli samanlainen, mutta uusin versio on komposiittia. Saa nähdä kuinka hyvänä se pysyy vuosien saatossa.

Tason taustassa näkyy seinän betonielementti ja se on käsitelty lakalla. Se on jakanut voimakkaasti mielipiteitä, mutta minusta se on hieno ja lakan päälle voi laittaa kaakelit tai mitä tahansa. Siksi se oli hyvä vaihtoeehto, koska jos betoni alkaa kyllästyttämään on kaikki vaihtoehdot vielä mahdollisia.

Kaikki koneet on Bosch merkkiä, paitsi uuni on Siemens. Tasosta nouseva liesituuletin on Franken ja sen löysin sakalaisesta verkkokaupasta reilun 1200 euron hintaan, joka on mielestäni kohtuu hinta.

Alla kuva, jossa liesituuletin on käyttöasennuksessa.

Samanlaiset artikkelit

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
keskiviikko, 24 heinäkuu 2024