Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
Fontin koko: +
lukuaika 1 minuuttia (136 sanaa)

Saatan.. rosvot

Saatan.. rosvot

Taas se sitten tapahtui...Maanantaina keskellä päivää päätti joku tehdä pienen vierailun raksa pakuuni ja hiukan kevensi kuormaa. Onneksi rosvon mielenkiinnon vei olut ja ainoa oikeasti tärkeä työkalu joka pöllittiin oli akkuporakone. Onneksi kyseessä oli pelkkä runko, mutta harmittaa silti vietävästi! Isoilta työmailta vietiin ainakin ennen jonkun verran tavaraa, mutta mikähän tilanne on omakotitalorakentajilla? Pysyykö tavarat siellä tallessa, koska rosmot hakee ammattilaisten työkaluja?

Onneksi työt etenee takaiskusta huolimatta. Alakerran väliseinät ovat metrin korkeudessa ja huoneet alkavat hahmottua oikein hyvin. Nyt hiukan sähkötyöt hidastavat, mutta eiköhän kohta saada ensimmäinen seinä täysin valmiiksi.

Katolla toisen lappeen tiilien latominen edistyi viikonloppuna myös hiukan. Kaksi ensimmäistä riviä laitettu sekä toisen rivin päälle tuleva lumieste. Putket ovat paikallaan joten nyt tiilinen latominen on myös hiukan turvallisempaa. Kuvassa ladotaan vielä ensimmäistä riviä...siinä sai olla hiukan tarkkana, koska matkaa alas on noin kahdeksan metriä.

Samanlaiset artikkelit

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
torstai, 30 marraskuu 2023