Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
1 minute reading time (176 sanaa)

Vauhti on huimaa

Vauhti on huimaa

Rakentamisessa on erilaisia vaiheita ja nyt tällä hetkellä elämme vaihdetta, jossa projektin eteneminen näkyy konkreettisesti lähes päivittäin. Tänään Potius sai asennettua kellarin kaikki seinäelementit (ulkoseinät + sisäpuolen kantavat seinät). Näiden lisäksi myös välipohja saatiin paikoilleen eli ontelolaatat ovat nyt seinien päällä. Työt jatkuvat huomenna elementtien saumauksilla ja kotelon rakentamisella ontelon ympärille. Paljon tuli kuvia näpättyä, mutta esim. elementtien väli jäi kuvaamaatta. Elementistä tulevat teräsvaijerilenkit ja niiden väliin pujotetaan harjateräs ja sitten väli valetaan umpeen.

Oli ilo seurata kuinka ammattilaiset toimivat....videomateriaalia löytyy myös päivältä, mutta se odottaa editointia ja nopeutusta.

Keli on suosiollinen ja muutama hyvin pieni ja lyhyt sadekuuro ei saanut ahkeria työmiehiä lannistettua vaan työmaalla oli hyvä henki koko päivän.

Kuvassa näkyvä kaivinkone ei liity mitenkään tapahtumiin. Se oli viereisellä tontilla ja aamupäivän aikana hakattua 37 paalua maahan. Alussa ja lopuusa piti hiukan hakata, mutta keskellä oleva savikerros meni työntämällä läpi. Siitä löytyy myös video joka pitää piakkoin ladata youtubeen...

Jotta tilanne ei olisi ollut liian helppo oli myös tonttimme toisella puolella tapahtumarikas päivä. Siellä tehtii lattiavalu joten ajoittain pienellä kujallamme oli koneita kiitettävä määrä.

 
Kantavat seinät pystyssä
Puolesta ja vastaan

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.keravanpassiivitalo.fi/