Keravan passiivitalo

Tarinoita passiivitalon elämästä...
1 minute reading time (137 sanaa)

Potius

Potius

Potius on meidän valinta. Hannun kanssa käyty tarjouksen muokkaus sai hinnan oikealle tasolle. Pelkkä sisäkuorielementti on tietysti halvempi kuin sandwich, mutta nyt saan laitettua eristettä seinään niin paljon kuin haluan (on varaa). Omalla työllä on mahdollista saada säästöä myös elementtitalossa. Talo myös rapataan, joten nyt saamme yhtenäisen ulkoasun ja normaalit elementtitalon saumat eivät nyt jää näkyville. Tämä oli vaimolle erittäin tärkeä asia.

Valinnassa painoi myös erittäin paljon aikataulu. Potius oli ainoa toimittaja, joka lupasi toimittaa elementit reilusti ennen vuodenvaihdetta. Myös heidän kokonaistoimitus paketti tuo turvallisuutta. Budjetti kusee eniten pohjatöissä ja rungossa. Nyt saamme runkotyölle kiinteän hinnan ja sitä kautta varmuutta budjettiimme.

Kyltti tuotiin tontille piakkoin kaupanteon jälkeen, koska muutaman päivän päästä on aloituskokous ja sitä varten pitää olla kyltin paikallaan. Toivottavasti aloituskokous menee suunniitelllusti ja voimme aloittaa maan myllertämisen. Myös kyltin takana olevat puut pitäisi saada sahurille...

 
Varsinaiset maatyöt aloitettu
Rakennuslupa vihdoinkin myönnetty

Samanlaiset artikkelit

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.keravanpassiivitalo.fi/